Soluția criminală la care a apelat un student la chimie pentru a-și determina vecinii să nu mai facă gălăgie – video

Soluția criminală la care a apelat un student la chimie pentru a-și determina vecinii să nu mai facă gălăgie - video

Un student din Florida, deranjat de gălăgia pe care o făceau vecinii din apartamentul de deasupra celui în care locuia, profitând de cunoștințele sale de chimie, a decis să pună capăt zgomotelor supărătoare cu ajutorul unei metode de-a dreptul șocante șocante, relatează The New York Post.

Umar Abdullah a mărturisit jurnaliștilor americani că atât el, cât și soția și fiica sa, au trecut prin momente cumplite confruntându-se continuu cu stări de rău, vărsături, amețeli, căderea păruui și dureri de cap severe, ale căror cauze nu le puteau identifica.

Printr-un concurs de împrejurări, ei au descoperit că sursa problemelor medicale era chiar vecinul lor ”prietenos”, Xuming Li, care le injecta pe sub ușa apartamentului p substanță chimică ce conținea metadonă, hidrocodonă și încă un element nociv, neidentificat încă.

Potrivit lui Abdullah,  probelemele au început imediat după nașterea copilului său, în luna august a anului trecut.

Spune că a rămas surprins când după ce vecinul Li le-a trimit un mesaj pentru a-i felicita pentru ”fetița lor cu adevărat adorabilă” și chiar le-a adus și un cadou, câteva zile mai târziu  i-a întrebat dacă ar putea ”merge mai încet” pentru a nu-l mai deranja noaptea.

Conform mesajelor obținute de Daily Mail, pe care Xuming Li le-a trimis vecinilor săi, acesta era deranjat chiar și de cele mai neînsemnate zgomote – de la mișcarea capacului de toaletă, până la scăparea telefonului pe podea.

La un moment dat, sătul de reclamațiile vecinului său, Abdullah a decis să îl viziteze pe Li pentru a verifica cu propriile urechi intensitatea zgomotelor de care se plângea acesta.

Cu toate că familia a încercat să păstreze liniștea din răsputeri, Li a trecut la următorul pas, sesizând în luna martie autoritățile, plângându-se poliției de zgomotul produs de bagajele lor, la doar un sfert de oră după ce familia revenise acasă din vacanță.

Ulterior, un prieten care le-a vizitat locuința, în timp ce erau plecați în vacanță, pentru a lua un pachet, le-a spus că a simțit un miros puternic, chimic, care venea dinspre ușă.

Ulterior, Abdullah a sesizat și el mirosul, dar l-a pus pe seama unor probleme la instalațiile de apă sau aerisire. Totuși, izul a persistat chiar și după ce a curățat gurile de ventilație.

Disperat să găsească o rezolvare, Abdullah a sunat la pompieri, care au făcut o serie de teste, dar nu au găsit nimic în neregulă.

Abia după ce familia s-a îmbolnăvit din nou, bărbatul a montat o cameră ascunsă la intrarea în locuința lor și l-a surprins pe Li în timp ce injecta amestecul cu opioide.

Bărbatul a spus că a fost în stare de șoc atunci când a vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere, pentru că vecinul său părea un ”tip obișnuit”.

Se pare că Li începuse să-i intoxice după ce-a fost exmatriculat de la University of South Florida, unde studia chimia, probabil considerându-i vinovați pentru acest eșec, cauzat de faptul că îl deranjaseră cu zgomotele pe care le făceau.

Bărbatul a mărturisit pentru Daily Mail că a plecat imediat din apartament și a sunat la poliție. Xuming Li a fost arestat și acuzat de o serie de infracțiuni, inclusiv de posesie de substanțe periculoase.

Ulterior, vecinul ”amabil” a fost eliberat pe cauțiune, iar procesul ar urma să aibă loc pe 5 decembrie. Abdullah a declarat că este în continuare îngrijorat pentru familia sa.

”Încă trăim într-o traumă constantă, bântuiți de amintirile acelei zile îngrozitoare”, a declarat el.

Urmăriți-ne pe Google News - 3DOTS Stories

Suceava. Medicul oncolog care a luat șpagă de la 280 de pacienți bolnavi de cancer nu va face închisoare

Medicul Anca Dumitrovici Ababneh, fosta șefă a secției de Oncologie de la Spitalul Județean de Urgență Suceava a primit o pedeapsă cu suspendare pentru luare

Laura Nureldin și-a dat demisia de la Antena 1: “Nu pot privi situația în care sunt pusă altfel decât ca pe o vendetă personală!”

Laura Nureldin, una dintre cele mai cunoscute și mai populare prezentatoare de la Antena 1, a decis să plece din echipa Observator, unde a activat

București. O tânără a fost reținută, după ce furat bani din casa părinților și i-a înlocuit cu bancnote false

O tânără în vârstă de 24 de ani din București a fost reținută după ce și-a furat propriii părinți. Ea a furat bani din locuința

Naty Badea: „Nu mai e de trăit în Italia! Efectiv sunt jafuri la drumul mare, în plină zi, pe stradă, în magazine, în locuințe” – video

În 2021, Naty Badea, sora lui Mircea Badea, s-a stabilit în Italia, în apropiere de Veneția, la Mestre, un orășel cu aproape 90.000 de locuitori.

Studiu. Neotam (E961), un îndulcitor folosit în prăjituri și băuturi, poate deteriora peretele intestinal și poate avea un efect toxic asupra sănătății

Un nou studiu relevă faptul că neotam (E961) – un îndulcitor utilizat în prăjituri, băuturi răcoritoare și în guma de mestecat -, poate dăuna grav