Serena Williams, atac sub centura pentru Simona Halep: “Nu a existat un numarul 1 WTA clar, cat timp am lipsit"

11 Ian 2018

Intr-un interviu acordat Vogue, preluat de BBC Sports, Serena Williams a vorbit pe larg atat despre telurile sale in cariera de sportiva, dar si despre viata sa personala.

  • Serena Williams, atac sub centura pentru Simona Halep: “Nu a existat un numarul 1 WTA clar, cat timp am lipsit"

Serena a declarat ca isi doreste foarte mult sa castige noi titluri in competitii Grand Slam, desi nu mai are nevoie de ele. Desi a trebuit sa stea in pat sase saptamani dupa operatia de cezariana suferita, spune ca fiica sa, Olympia, a reusit sa-I spulbere orice urma de anxietatea.

“Nu am nevoie de bani sau de prestigiu. Pana acum, pierdeam meciuri din cauza anxietatii, dar orice urma de teama a disparut de cand o am pe Olympia”, a declarat sportiva pentru Vogue. “Ceea ce imi doresc acum mult este sa castig noi titluri de Grand Slam”.

IN lunile in care a fost insarcinata si nu a mai luat parte la competitii, Serena Williams a ajuns pe locul 23 mondial. Simona Halep este acum numarul unu WTA, dar Williams spune ca deja a primit incurajari si cadouri din partea altor mari jucatoare de tenis.

“Nu a existat un numarul 1 WTA clar, cat timp am lipsit. Va fi interesant de vazut daca pot ajunge din nou pe primul loc in top, pentru ca simt ca acolo este locul meu”, a spus ea.

Williams a mai declarat ca nu stie deocamdata daca o va invata pe fiica tenis, dar in ceea ce o priveste, nu exista limite in ceea ce urmeaza sa realizeze. “Cred ca, uneori, femeile se autolimiteaza. Nu stiu din ce cauza. Stiu ca nu suntem invatate, noi, femeile, sa luam in calcul ca vom un viitor extraordinar si ca baieteii sunt mult mai incurajati cand li se spune ca vor putea deveni tot ceea ce isi doresc. Asa ca eu sunt foarte fericita ca am o fetita, pentru ca o voi invata  ca nu exista limite pentru visurile ei”.

 

SHARE