Halep, pe Instagram, după înfrângerea de la Wimbledon: 'Mulțumesc baby T. Ești îngerul meu. #lacrimiinochi'

08 Iul 2018

Deși părea să fie anul surprizelor la Wimbledon, din primele zece jucătoare ale lumii, doar Pliskova aflându-se în continuare în cursă pentru câștigarea trofeului, nimeni nu se aștepta ca Simona Halep să fie eliminată de taiwaneza Su-Wei Hsieh, scor 3-6, 6-4, 7-5.

  • Halep, pe Instagram, după înfrângerea de la Wimbledon: 'Mulțumesc baby T. Ești îngerul meu. #lacrimiinochi'

Gustul înfrângerii a fost cumva îndulcit de încurajările primite de Simona de la nepoțica sa, care, într-un clip video postat pe Instagram, îi scandează numele, cu destulă determinare pentru vârsta ei.

"Chiar dacă este o zi grea, ea mă face să zâmbesc. Mulțumesc baby T. Ești îngerul meu. #lacrimiinochi", a scris Simona la descrierea videoclipului.

Halep a primit mii de mesaje de încurajare de la fanii ei la respectiva postare, pe care, inexplicabil, ulterior a șters-o.

 

Even if it is a tough day she makes me smile. Thank you baby T. You are my angel. #tearsinmyeyes

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

"Știam că e o jucătoare care mixează ritmul, mi-a fost greu să joc împotriva ei pe iarbă. Totuși am avut 5-2 și minge de meci, dar lucrurile nu au mers în direcția mea. Ea a meritat să câștige pentru că a făcut mult mai multe lucruri bune pe teren decât mine. Deocamdată nu pot juca cel mai bun tenis al meu la Wimbledon, dar sper ca în următorii ani să-mi îmbunătățesc jocul și să obțin un rezultat mai bun.

Tot creditul pentru adversara mea, a stat în fiecare punct, a evoluat foarte bine. Ca joc am fost bine, am dat tot ce am avut, am luptat până la capăt dar din punct de vedere al stării nu am fost prea pozitivă. Am avut o atitudine neprofesionistă. Am vorbit prea mult, poate pentru că sunt foarte obosită, nu am reușit să fiu concentrată pe fiecare minge. Nu vreau să-mi găsesc scuze, încă sunt tristă. Am fost în față, dar nu am reușit să închid meciul. Nu sunt dură cu mine, ci doar realistă și onestă cu mine. Accept că am avut o atitudine neprofesionistă.

Am fost obosită poate pentru că am avut multe meciuri grele la Paris. Sunt obosită și mental, dar cred că am avut șase luni în care am jucat foarte bine. A fost multă presiune și tensiune asupra corpului meu. Nu spun că nu m-am putut concentra pentru că am câștigat un turneu de Mare Șlem. E cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat în carieră. Dar cu atâta energie am mai rămas pentru Wimbledon, după atâtea luni.

Acum voi încerca să uit de acest turneu, de acest meci, pentru că este o înfrângere dureroasă, dar viitorul arată bine. Faptul că sunt campioana de la Roland Garros e foarte frumos. A venit momentul să mă bucur de vacanță. Am nevoie de o săptămână-două în care să fac orice în afară de tenis, căruia i-am dat totul în ultimele șase luni. Vreau să mă răsfăț, să fiu o fată normală și să mă bucur de viață", , a declarat Simona Halep, după partida pierdută la Wimbledon.

Pentru Simona Halep urmează o perioadă de vacanță până la finalul lunii iulie când va decide dacă va merge la turneul de la Washington, unde anul trecut a ajuns până în "sferturi".

SHARE