Mihai Morar, atac la adresa lui Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea: Când primești înapoi ceea ce nu meriți: nerecunoștință!

Mihai Morar, atac la adresa lui Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea: Când primești înapoi ceea ce nu meriți: nerecunoștință!

Antena 1 a fost  realmente zdruncinată de decizia neașteptată luată de cei trei jurați ai emisiunii ”Chefi la cuțite”: Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu., de-a renunța la participarea la acest proiect, cu puțin timp înainte de începerea filmărilor pentru un nou sezon.

Cu siguranță cei trei jurați au motive pertinente cu care îi motivează decizia luată, ce-a surprins e faptul că aceasta a fost luată după ce se puseseră la punct datele de producție pentru un nou sezon, și chiar își dăduseră acordul pe această temă.

E ceea ce comentează critic și Mihai Morar, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune și radio.

Un singur comentariu: Mona Segall nu este doar cel mai mare creator de divertisment TV din ultimii 30 de ani în România. Este și cel mai mare creator de vedete TV din ultimii 30 de ani.

Capul sus, Mona! Și, mai ales, inima. Chiar și atunci când primești înapoi ceea ce nu meriți: nerecunoștință”, a fost mesajul transmis de Mihai Morar, într-o postare făcută pe Instagram.

Filmările pentru sezonul 13 ”Chefi la cuțite” ar trebui să înceapă în această lună, dar noile schimbări îi determină pe producători să găsească rapid un alt juriu.

Mona Segall, producătorul general al emisiunii  s-a declarat dezamăgită, faptul că Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au anunțat-o cu doar o lună înainte de filmări faptul că nu își doresc să mai continue acest proiect.

”Am fost întotdeauna aproape de oamenii cu care lucrez pentru că echipa mi-a fost și familie. Ne-am făcut confesiuni, am căutat soluții când ne-a fost greu, ne-am sprijinit, ne-am sfătuit și ne-am bucurat împreună.

Spre marea mea surprindere, cu mai puțin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei sunt prea obositi ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată.

Știu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îți trebuie ca să îl duci la capăt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou, dar mai știu că eu am avut alături nu doar 3 personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci trei oameni profesioniști, care după atâția ani înțeleg televiziune, înțeleg și știu ce presupune pregătirea acestui format, știu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni și nu pot fi remediate într-o lună de zile”, a spus Mona Segall, conform comunicatului transmis de Antena 1.

Urmăriți-ne pe Google News - 3Dots Stories

________________________________________________________________

Mărturia unei supraviețuitoare a accidentului produs de Vlad Pascu: ”Dreptate ar fi ca el să facă pușcărie câți ani aveau împreună Roberta și Sebi”

Cristina I. e unul din cei trei studenți răniți în accidentul produs de Vlad Pascu în noaptea de 19 august anul trecut, în localitatea 2

De ce sunt românii așa? ”Mai bine o duceam la un cămin de copii! Și mi-a zis nevasta-mea…”

În afara dependenței pe care o aduce unora, internetul și-a dovedit utilitatea prin furnizarea unor informații utile, accesului facil la educație, cultură și cumpărături. Urmare

Turist italian șocat de mașinile scumpe din București: ”Sunt mai multe BMW-uri decât în Germania, unde le fabrică!” – video

Într-o înregistrare video postată pe TikTok, un turist italian se declară uimit de numeroasele mașini scumpe pe care le-a văzut pe străzile din capitala României.

Dănuț Lupu, despre viața în penitenciar: ”Pentru ei nu face nimeni nimic, nu-i ajută nimeni! Sunt foarte mulți din ăștia în pușcărie!”

Dănuț Lupu a vorbit în cadrul emisiunii ”Prietenii lui Ovidiu”, difuzată de Gazeta Sporturilor despre cele șase luni pe care le-a petrecut în spatele gratiilor

Cum e să meditezi copiii miliardarilor? O profesoară povestește experiența din Dubai: ”Mi-a dat 3.000 de dolari ca să-i fac temele pentru acasă”

O profesoară britanică a ales să facă o schimbare în carieră, mutându-se în Emiratele Arabe Unite, unde a oferit meditații copiilor provenind din familii extrem