Francezii, din nou mârlani! Pentru că e româncă?! Simona tratată, inexplicabil, ca un campion nedorit

10 Iun 2018

În ciuda sentimentelor de simpatie, mărturisite, pe care le are pentru turneul de la Roland Garros și pentru capitala Franței, Paris, după ce s-au mai manifestat mitocănește, trimițând-o să joace nu pe unul din terenurile principale din complex, ci pe cel cu numărul 18, Simona va fi avea parte de un nou tratament preferențial din partea francezilor.

  • Francezii, din nou mârlani! Pentru că e româncă?! Simona tratată, inexplicabil, ca un campion nedorit

După ce au trimis-o să joace meciul din optimi pe un teren de antrenament, lucru fără precedent pentru un lider mondial, iar în sferturi Halep a fost nevoită să joace pe a doua arenă a complexului Roland Garros, nu pe Philippe Chatrier, organizatorii francezii dovedesc că li s-a pus pata pe Simona, probabil pentru că e româncă.

Lider mondial, câștigătoare a turneului de Grand Slam, Simona nu va avea parte de același tratament pe care francezii l-au acordat-o altor câștigătoare la Paris.

Ce se întâmplă? Organizatorii de la Roland Garros nu vor ca obișnuita ședință foto a câștigătoarei turneului, alături de trofe, să se desfășoare. așa cum era în mod obișnuit, în fața Turnului Eiffel sau pe Champs-Elysees, bulevardul parizian dintre Arcul de Triumf și Place de la Concorde., ci chiar în complexul de tenis Roland Garros.

Și explicația a și venit, din motive de securitate... Niște mârlani!

Este adevărat, ultima ediție la care campionii au avut parte de o ședință foto în fața simbolului parizian a fost cea din 2015, câștigată de  Serena Williams la feminin și de Stanislas Wawrinka la masculin. De atunci, organizatorii au găsit alte locații pentru realizarea pozelor laureaților. Dar, în 2016, Muguruza a fost în Place de la Concorde...

Oare, dacă ar fi câștigat americanca, ar fi beneficiat de același tratament?

SHARE