Adele, publicului său din Las Vegas: ”Vă provoc! Dacă vreunul dintre voi aruncă cu ceva spre mine, îl omor”

Adele, publicului său din Las Vegas: ”Vă provoc! Dacă vreunul dintre voi aruncă cu ceva spre mine, îl omor”

Adele a condamnat obiceiul din ce în ce mai des întâlnit pe care îl au unii fani care aruncă cu diverse obiecte către artiștii aflați pe scenă, informează The Guardian.

În timpul unui spectacol susținut la Caesars Palace, Las Vegas, Adele le-a spus fanilor săi că i-ar ucide dacă ar încerca să facă ceva similar în timpul concertului.

”Ați observat cum sunt unii oameni, lipsiți complet de bun simț și care uită normele de etichetă la astfel de show-uri? Oameni care aruncă cu tot felul de rahaturi pe scenă, i-ați văzut? Vă provoc! Să încerce careva să arunce cu ceva spre mine și îl omor”.”, a spus Adele.

Cântăreața britanică a aruncat apoi un tricou spre public și a glumit : ”Nu mai aruncați cu lucruri către artist, când poate face el asta cu publicul”.

Săptămâna trecută, Pink a oprit spectacolul său de la Londra, după ce un fan a aruncat pe scenă cu o sacoșă care conținea cenușa mamei sale. ”Asta e mama ta? Nu știu ce să spun despre asta”, a reacționat cântăreața.

Tot săptămâna trecută, cântăreața de muzică country Kelsea Ballerini a fost lovită în față de un obiect în timpul unui concert susținut în Idaho.

Luna trecută, vedeta pop Bebe Rexha a fost lovită în față cu un telefon aruncat din public la un concert în New York. În urma loviturii, Bebe Rexha s-a ales cu un ochi vânăt, iar persoana care a aruncat telefonul a fost ulterior arestată.

De asemenea, în urmă cu un an, un fan din Toronto a aruncat cu o păpușă spre Lady Gaga.