Surse. Cel puțin 20 de lideri ai PSD ar pregăti o scrisoare în care cer demisia lui Dragnea

13 Sep 2018

Pe fondul criticilor aduse de primarul Capitalei, Gabriela Firea, liderului PSD Liviu Dragnea, alți cel puțin 20 de lideri de filiale ale Partidului Social Democrat ar fi semnat o scrisoare în care cer demisia lui Dragnea din funcția de lider al partidului, dar și din funcția de președinte al Camerei Deputaților, potrivit unor surse citate de ȘtirileProTV.

  • Surse. Cel puțin 20 de lideri ai PSD ar pregăti o scrisoare în care cer demisia lui Dragnea

Scrisoarea liderilor PSD ar putea fi depusă în zilele următoare la sediul PSD și, odată cu ea, și cererea de convocare a Comitetului Executiv al PSD. 

Războiul deschis din PSD a început la reuniunea Comitetului Executiv al PSD la Neptun, în urmă cu două săptămâni, când au existat discuții dure între mai mulți lideri importanți ai PSD și Dragnea. Atunci, Gabriela Firea, unul dintre cei mai importanţi oameni în partid, l-a atacat dur pe liderul social democrat Liviu Dragnea pentru că îi ia apărarea ministrului de Interne, Carmen Dan.

În ultimele 10 zile, primarul Capitalei a venit cu numeroase acuzații la adresa lui Dragnea, pe care îl acuză că o spionează, că i-a atacat familia, că încearcă să o ”mazilească cu mâna altora” și că i-a sabotat proiectele de la Primăria Capitalei.

La rândul său, Liviu Dragnea a neagat că ar fi spionat-o pe Gabriela Firea și a declarat că nici acuzațiile Gabrielei Firea că nu are sprijin de la Guvern nu sunt adevărate.

SHARE