Tragic. De fericire că a câştigat Halep, a sărit în piscină, lovindu-se la cap Urma să se însoare...

13 Iun 2018

Attila Ganea, un tânăr în vârstă de 28 de ani din Satu Mare, a pretrecut ziua de sâmbătă alături câţiva prieteni, la unul dintre ei acasă, unde au urmărit, ca tot românul, cu sufletul la gură finala Simonei Halep la Roland Garros.

  • Tragic. De fericire că a câştigat Halep, a sărit în piscină, lovindu-se la cap Urma să se însoare...

În momentul victoriei Simonei, de fericire, toți cei prezenţi s-au aruncat în piscină, numai că, Attila a intrat prea entuziast în apă şi a lovit cu capul fundul bazinului. 

La ieşirea din piscină tânărul a acuzat dureri în zona capului şi în zona cervicală, dar nu a părut să aibă nevoie de ajutor medical. S-a retras pentru a dormi câteva ore, iar în momentul în care s-a trezit pentru a petrece iar cu prietenii săi, i s-a făcut rău, iar cei din jurul său au cerut intervenţia unei ambulanţe. 

Attila a fost transportat în cursul serii de sâmbătă Spitalul Judeţean de Urgenţă din Satu Mare, unde a ajuns în comă.

Medicii sătmăreni l-au ţinut internat până marţi, deşi primseră aprobarea transferului său la Cluj mai devreme, medicii din Cluj insistând pentru trasportarea sa de urgență, după cum spun apropiaţii tânărului.

Attila a intrat în cursul zilei de marți în operaţie, dar nu a supraviețuit intervenţiei chirurgicale 

Attila urma să facă nunta în toamna acestui an, mai exact în 22 septembrie, cu Cristina, iubita sa, relația lor durând de mai mulţi ani.

Mă simt singură, debusolată şi goală pe dinăuntru, viaţa mea nu mai are niciun sens fără tine. Urma să ne legăm destinele şi în faţa lui Dumnezeu... După nuntă mi-ai promis că facem un copilaş...abia aşteptai momentul ăla, pentru tine făceam ORICE şi tu ştii prea bine...mai mult ca mine nu te-a iubit nimeni niciodată în afară de părinţii tăi! De acolo de sus sa ii veghezi si sa ai grija de ei....eu promit la fel! Voi fi alaturi de ei mereu!

Nu imi iau ramas bun de la tine, iubirică... pt ca tu vei fi mereu în sufletul si inima mea. Tu vei trăi mereu în sufletele, inimile si gândurile noastre! Nu ai idee câtă lume îndurerată ai lasat in urma ta”, a scris Cristina, iubita tânărului decedat.
 

SHARE