Tânărul care s-a fotografiat alături de Emil Boc la Untold, victima unui atac brutal

09 Aug 2017

Un tânăr din Cluj, a cărui fotografie alături de primarul orașului, Emil Boc, la Untold a devenit virală pe rețelele de socializare, a fost victima unui atac brutal, în timpul show-ului lui Armin van Buuren.

  • Tânărul care s-a fotografiat alături de Emil Boc la Untold, victima unui atac brutal

Tânărul a povestit că incidentul a pornit după ce un bărbat s-a împins de câteva ori în el, în mod intenționat. Ulterior, individul l-a atacat și, împreună cu grupul său de prieteni, l-a bătut pe Bogdan cu pumnii și picioarele. Tânărul a fost transportat la un cort al SMURD, unde a primit îngrijiri medicale. El și-a scos un raport medico-legal care atestă agresiunea și încearcă acum să dea de urma atacatorilor.

"Eram singur, prietenii mei au mers să mănânce când am ieşit din arenă. Am zis să stau la scena Alchemy şi să-i aştept acolo, în faţă. Şi eram în faţa scenei, eram singur, s-a terminat concertul lui Andy C. Era pauză, urma să înceapă Pendulum. Nu a fost deloc aglomerat.

Era un băiat cu spatele către scenă. Se uita la mine. A stat câteva secunde. Apoi a venit şi s-a împins în mine. N-am reacţionat nicicum prima dată. Am rămas tot acolo, el s-a retras cam doi metri în spate, dar tot cu faţa către mine. Şi după câteva secunde a venit iarăşi şi s-a împins în mine. Şi atunci am reacţionat. L-am împins şi eu. A fost o reacţie spontană. A venit, m-a prins de gât, l-am prins şi eu cu ce am apucat.

Nici n-au trecut câteva secunde şi un grup din faţa lui, probabil erau prieteni sau nu, au venit şi au sărit peste mine fără să mai apuc să vorbesc nimic. Direct cu pumnii şi picioarele. Am căzut jos. Nu mi-am pierdut cunoştinţa, dar din declaraţiile martorilor au fost şi picioare. Eu nu mai ştiu ce a fost, pumn sau picior“.

Pădurariu mai spune că nu îl cunoaşte pe tânărul care l-a împins, dar nici pe agresorii săi care păreau foarte tineri. A observat doar că băiatul de la care a pornit totul avea o sticlă în mână şi nu părea să fie treaz.

"Tot ce ştim e că a fost lovit de mai multe persoane, cu pumnii şi picioarele, iar în prezent ne chinuim să aflăm cât mai multe detalii despre cei responsabili. A fost deschis un dosar penal în acest sens, însă avem nevoie de cât mai multe detalii pentru a-i identifica pe autori. S-a dus să se distreze şi a luat bătaie. Are certificat medico-legal pentru 9 zile. Nu e o glumă", a declarat avocatul tânărului pentru Adevărul.

Bodgan Pădurariu îi roagă pe participanții la festival care au fost martori ai incidentului să anunțe poliția, dacă i-au recunoscut pe agresori.

SHARE