Președintele Iohannis se da cu schiurile

10 Mar 2018

Unul dintre motivele pentru care presedintele Romaniei, Klaus Johannis, isi atrage critici este reprezentat de absoluta lui disponibilitate spre vacante si recreere. Multi angajati romani la firme private nu sunt lasati sau nu isi permit sa-si ia nici macar numarul de zile de concediu garantate de lege, din cauza nenumaratelor responsabilitati pe care le au, iar, prin absenta lor mai multe zile la rand, compania ar avea de suferit. Presedintele insa este un mare amator de calatorii si nu pregeta sa plece, de parca treburile in Romania ar merge ca pe roate si nu ar mai fi nimic de rezolvat. Acum, Johannis a fost surprins, intr-o fotografie, de un turist pe partia de schi de la Sureanu, impreuna cu sotia sa.

  • Președintele Iohannis se da cu schiurile

Un împătimit al muntelui, președintele a fost surprins în repetate rânduri pe pârtia de schi de la Șureanu în această iarnă. De fiecare dată a fost neînsoțit de Carmen Iohannis și a stat la coadă, sub supravegherea discretă a agenților SPP.

Situat în așa-numita zonă „Elveţia României”, la 82 de kilometri de Sebeş, domeniul Șureanu dispune de opt pârtii, cu diferite grade de dificultate, în lungime totală de 11 kilometri.

SHARE