Udrea spune că nu vrea să calce pe urmele lui Țuțea, să facă pușcărie pentru un popor de idioți. Rămâne în Costa Rica! - video

02 Apr 2018

Cu ocazia unei intervenții telefonice din Costa Rica la B1TV, Elena Udrea a lăsat să se înțeleagă că nu o să se întoarcă în țară dacă instanța îi va menține condamnarea cu executare în dosarul ”Gala Bute”.    

  • Udrea spune că nu vrea să calce pe urmele lui Țuțea, să facă pușcărie pentru un popor de idioți. Rămâne în Costa Rica! - video

Întrebată dacă are intenționează să revină în condițiile în care sentința îi va fi nefavorabilă, Elena Udrea l-a citat pe Petre Țuțea și a precizat că nu dorește să ajungă în situația regretabilă a marelui filosof român.

”Eu știu că pentru foarte mulți nu contează dacă eu sunt sau nu vinovată în dosarul acesta. Contează doar să ajung la pușcărie. Eu nu aș vrea să ajung să îl citez pe Țuțea, care spunea: cât de prost am fost să sufăr 13 ani în pușcărie pentru un popor de idioți.

N-aș vrea să cred că pentru niște oameni care, doar că sunt plini de frustrări și că nu au reușit în viață, eu să ajung să fac pușcărie nevinovată. Am fost unul dintre cei mai buni miniștri pe care i-a avut această țară. Nimeni nu ar fi putut să facă Gala Bute. Eu nu vreau să le fac pe plac judecătorilor. Eu nu am de gând să spun că nu știam de Gala Bute doar ca să mă apăr în fața unei instanțe croite să mă execute. Nu! Eu am fost un ministru bun, care s-a implicat. Am făcut lucruri pe care mi le asum. Unde am încălcat legea? Că a boxat Bute în România?”

Pentru că răspunsul nu a fost unul clar, fără echivoc, moderatorul emisiunii a revenit cu întrebarea, iar răspunsul lui Elena Udrea lasă de înțeles că nu are de gând să revină în țară. ”Eu cred că v-am răspuns la întrebare. Momentan, am aceste probleme medicale. O să vedem ce decide instanța”.

Udrea nu face pușcărie pentru un popor de idioți

SHARE