Un medic de la Spitalul de Arsuri acuza ca nu i-au fost plătite contribuţiile la sănătate şi la pensii din iulie

11 Feb 2018

Postarea medicului Camelia Roiu, de la Spitalul de Arsuri din Capitală, care a reclamat, pe Facebook, faptul că unitatea medicală nu i-ar fi plătit contribuţiile la sănătate şi la pensii din luna iulie, a devenit virala.

  • Un medic de la Spitalul de Arsuri acuza ca nu i-au fost plătite contribuţiile la sănătate şi la pensii din iulie

"Ce faci cînd descoperi, întîmplător, ca spitalul la care lucrezi nu ti-a plătit contribuţiile la sănătate şi pensii, din luna iulie. Din declaraţiile actualei directiuni am înţeles că aceşti bani au fost folosiţi pentru plata furnizorilor. Variaţiuni pe aceeaşi temă. Mă tot intreb cum a fost posibil asa ceva la o instituţie a statului, în condiţiile în care privatii sint sancţionaţi imediat pentru acelasi lucru. Si ma mai intreb cum e posibil ca , acum o lună, spitalul sa figureze cu datorii pe site ul ANAF, iar acum nu mai apare deloc. Poate pentru ca statul hoţ şi impotent s-a hotărît să şteargă iarăşi urmele marilor datornici. Mă mai intreb cum o sa fie in eventualitatea in care o sa ajung pe o targa, intr-un spital. O sa ma lase acolo, pentru ca nu sint asigurata, deşi mie mi s-au oprit banii din salariu. Si, în final, mă întreb cum e posibil sa te duci sa întrebi angajaţii Curţii de conturi, aflaţi în control in spital, unde poti verifica daca spitalul a plătit contribuţiile şi sa ti se raspunda ca,, nu intra in atribuţiile lor". Mă gîndesc că e noua politica a sistemului de sanatate si a statului falimentar", a scris doctorul pe Facebook.

Până la ora transmiterii ştirii, conducerea spitalului nu a putut fi contactată pentru un punct de vedere pe această temă.

SHARE