Un român s-a trezit cu vecinul de la etajul de deasupra pe canapeaua din sufragerie. Căzuse prin tavan!

11 Oct 2017

Podeaua apartamentului de la etajul 1 al unui bloc din Lupeni, județul Hunedoara, s-a prăbușit în sufrageria vecinului de la parter. Din fericire, nu a fost nimeni ranit, dar locatarii s-au speriat, o parte dintre ei fiind evacuată.

  • Un român s-a trezit cu vecinul de la etajul de deasupra pe canapeaua din sufragerie. Căzuse prin tavan!

Din clădirea, aproape în ruină s-a desprins tavanul unui apartament de la parter, o dată cu podeaua vecinilor de la primul etaj, cu mobila, parchetul şi cu celelalte lucruri ale locatarilor de deasupra.

Unul dintre locatarii de la etaj ar fi căzut o dată cu plafonul, susţin martorii incidentului. Nu a fost nimeni rănit, dar oamenii sunt îngrijoraţi. O parte din locatari au fost evacuaţi.

„Podeaua unui apartament din Lupeni, pe Strada Tineretului, Bl.1, s-a prăbuşit. De la etajul I a ajuns la parter. Locatarii trebuie evacuaţi. Până la sosirea unor module de locuit, ei trebuie mutaţi în sediul fostei maternităţi. Blocul necesită reabilitare totală”, a informat consilierul local Cristian Roşu.

”Având în vedere starea avansată de degradare a imobilului, a fost convocat Comandamentul Situaţiilor de Urgenţă”, a informat Lucian Resmeriţă, primarul municipiului Lupeni.

SHARE