Un tânăr a murit după ce i-a luat apărarea iubitei sale, acostată de un individ într-un autobuz

18 Iul 2017

Un tânăr în vârstă de 32 ani și-a pierdut viața pentru după ce sărit în apărarea iubitei sale și a unei prietene, cu care venise la mare pentru a fi prezent la festivalul Neversea. 

  • Un tânăr a murit după ce i-a luat apărarea iubitei sale, acostată de un individ într-un autobuz

Ei au avut o altercaţie cu agresorul într-un autobuz. Valentin a fost lovit cu pumnul şi a căzut cu capul de bordura trotuarului. După câteva zile de comă, el a murit. 

Valentin Băicoianu plecase din Slobozia însoţit de iubita sa și nişte prietene pentru a participa la festivalul Neversea, organizat la Constanţa.  

În dimineaţa de luni, 10 iulie, la ora 9,00, într-unul dintre mijloacele de transport în comun din Constanţa, Valentin a avut o altercaţie cu un bărbat care îi acostase prietenele.  El a încercat să aplaneze conflictul, însă bărbatul pe care a încercat să-l calmeze l-a lovit cu pumnul în faţă. 

În urma loviturii agresorului, Valentin a căzut din autobuz, lovindu-se cu capul de bordura trotuarului. El a fost dus în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, fiind apoi transferat la un spital din Bucureşti, unde a murit după câteva zile de comă.  

Poliţiştii din Constanţa au deschis o anchetă pentru a vedea cine este persoana care l-a agresat pe tânărul din Slobozia.  "A fost un conflict spontan, fapta s-a petrecut în zona staţiei de autobuz RATC Grăniceri din Constanţa. Agresorul şi victima nu se cunoşteau. Agresorul este căutat acum de anchetatori, nefiind încă identificat", a precizat Poliţia Constanţa. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. 

SHARE