Un traficant de droguri a trimis un poliţist în comă la spital după ce l-a fost lovit în cap cu o sabie

05 Dec 2017

Marţi dimineaţă un grav incident s-a petrecut în zona Rădăuţi, din judeţul Suceava, unde un poliţist a fost atacat cu o sabie în timpul unei percheziţii. El a ajuns în stare foarte gravă la spital, cu leziuni la mâini şi cap, urmând să fie transferat de urgenţă cu elicopterul la un spital din Bucureşti.

  • Un traficant de droguri a trimis un poliţist în comă la spital după ce l-a fost lovit în cap cu o sabie
    Alexandru Huțuleac, agresorul polițistului

Agentul şef adjunct de poliţie Dan Ciprian Sfichi, de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Suceava, a ajuns în comă la spital, după ce a fost lovit cu o sabie în cap în timpul unei percheziţii.

Poliţia Română a transmis un mesaj pe Facebook, conform căruia agentul şef adjunct de poliţie Dan Ciprian Sfichi de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Suceava a fost rănit grav în această dimineaţă.

„Suntem alături de colegul nostru, agent şef adjunct de poliţie Sfichi Dan Ciprian, din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Suceava, care, în această dimineaţă, a fost rănit foarte grav, la cap şi braţ, în timpul unei misiuni. Să ne rugăm cu toţii ca Ciprian să ducă misiunea până la capăt si sa se întoarcă în rândurile noastre sănătos!”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Române.

”În această dimineaţă au fost executate opt perchezitii pentru trafic de droguri. În una dintre locaţii, în Rădăuti un suspect a atacat un poliţist din cadrul Operaţiunilor speciale. Acest bărbat a fost arestat şi anul trecut tot pentru trafic de droguri. A fost pus în libertate, iar în octombrie 2017 a fost ridicat şi controlul judiciar de instanţă”, a declarat Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al IGPR.

”Este o întâmplare nefericită. Se face tot ce se poate pentru salvarea poliţistului, urmând să fie transportat la un spital din Iaşi, iar în cazul unei intervenţii neurochirurgicale va fi transferat la un spital universitar. Astfel de situaţii pot fi prevenite şi eu am făcut tot ce tine de minister în sensul acesta. Poate acum, în ultimul ceas, vom înţelege să adoptăm un set de măsuri care să-I protejeze pe poliţişti atunci când sunt în misiune. Poate că de acum vor înceta speculaţiile care sunt în spaţiul public şi care spun mai degrabă că vrem să dăm putere poliţiştilor. Nu vrem să dăm putere poliţiştilor, ci vrem mai degrabă să-i ferim să fie puşi în situaţia în care pot muri la datorie”, a declarat, pentru Digi24, ministrul de Interne Carmen Dan.

 

SHARE