Uniţi împotriva Serenei! Arbitrii vor să boicoteze meciurile americancei

13 Sep 2018

Arbitrii din tenis s-au declarat extrem de nemulţumiţi de tratamentul la care a fost supus portughezul Carlos Ramos, una dintre cele mai respectate figuri din lumea sportului alb.

  • Uniţi împotriva Serenei! Arbitrii vor să boicoteze meciurile americancei

The Times scrie că arbitrii sunt atât de dezamăgiţi de modul în care s-a comportat Serena Williams cu arbitrul portughez, dar şi de reacţiile ulterioare, încât se gândesc serios să nu se mai prezinte la teren atunci când sunt delegaţi la meciurile americancei.

În condițiile în care WTA și asociația tenisului american au susținut punctul de vedere al Serenei, în ceea ce privește sexismul -reacția diferențiată a arbitrilor față de evenimente similare în competiția feminină, față de cea masculină - arbitrii sunt frustrați de faptul că, spune sursa citată, nimeni nu l-a susținut pe Ramos, care ”pur și simplu a fost aruncat în groapa cu lei pentru că și-a făcut în mod onest treaba”.

Arbitrii se mai declară nemulţumiţi de faptul că nu pot reacţiona după evenimente de acest gen şi că "oricine poate deveni noul Ramos de acum înainte".

SHARE