Vedete audiate de DIICOT intr-un dosar de trafic de droguri. Prima reactie a lui Oreste

12 Iul 2018

Oreste Teodorescu va fi audiat ca martor în dosarul ''stupefiante pentru VIP-uri'', care a explodat joi dimineață la DIICOT Ploiești, anunță România TV.

  • Vedete audiate de DIICOT intr-un dosar de trafic de droguri. Prima reactie a lui Oreste

Printre vedetele implicate în acest dosar se numără Raluca Bădulescu, Marian Ionescu, Răzvan Ciobanu. Potrivit surselor, Raluca Bădulescu se află în aceste momente la DIICOT Ploiești.

Potrivit libertatea.ro, manelistul Elis Armeanca ar fi suspectat de trafic de droguri de mare risc, iar el ar fi fost printre cei care livrau cocaină și canabis, droguri comandate de consumatori. Elis Armeanca va fi audiat vineri la DIICOT Ploiești. 

Sursele citate au precizat că vedetele ar fi fost aduse în calitate de martor, locuinţele acestora nefiind percheziţionate.

Oreste a reactionat, in stilu-I caracteristic, pe Facebook:

“Hai ca au pitrocit-o mult...

In 2003 când îl torpilam cu același aplomb pe Adrian Nastase, am fost chemat la audieri la Parchet fiind suspectat ca am întreținut raporturi cu minore din Republica Moldova. Presa obedienta a titrat atunci ca sunt locotentul lui Nuțu Camataru... evident ca era o făcătură ordinara menită sa ma compromită. Astăzi Ciuma Roșie încearcă același scenariu stupid, iar site-ul al cărui patron este Pandele, printul Consort al Ciumafaiei Roz, Firea publica mizeria asta”, scrie Oreste, referindu-se la unul dintre site-urile care au publicat stirea.

“Luni voi merge la DIICOT Ploiești sa văd despre ce este vorba !

Înțeleg ca e un război total! Foarte bine, mi l-am asumat și merg mai departe! Fără mila! Fără prizonieri ! ca sa citez un spagasin obedient pupător de fese infracționale!”, a continuat el.

SHARE