Zvon din PSD - Premierul Viorica Dăncilă ar vrea să demisioneze

16 Apr 2018

Premierul vrea să părăseascî funcţia şi i-a transmis lui Liviu Dragnea intenţia sa, au declarat pentru G4Media.ro surse apropiate conducerii PSD. 

  • Zvon din PSD - Premierul Viorica Dăncilă ar vrea să demisioneze

Liderii social-democraţi s-au reunit duminică seară, înaintea Comitetului Executiv Naţional programat luni la 11:00. Premierul Viorica Dăncilă nu a participat la această întâlnire şi surse din PSD au declarat că ar putea să îşi înainteze demisia informează stirileprotv.ro

Viorica Dăncilă ar dori să revină la Parlamentul European. Ea intenționează să se retragă din fruntea Guvernului din cauza presiunilor pe care le face asupra saLiviu Dragnea, pentru adoptarea unei ordonanțe de urgență pe justiție, pe care Dăncilă ar ezita să o facă, anticipând consecințele politice la nivel internațional.

Pe de altă parte, Dragnea le-a spus duminică preşedinţilor de filiale judeţene ale patidului că vrea să organizeze în luna mai la Bucureşti un miting de un milion de persoane în sprijinul guvernului PSD şi al măsurilor de îngenunchere a justiţiei, au mai declarat pentru G4Media.ro sursele citate.

Înainte de şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, premierul Viorica Dăncilă a avut o primă reacţie referitoare la informația despre o posibilă demisie a sa din funcție. 

"Nu, nici vorbă de aşa ceva", a răspuns Dăncilă.

Întrebată de unde a apărut acest zvon, Dăncilă a răspuns: "Aş fi curioasă să aflu şi eu. De la mine în niciun caz."

SHARE