Zuckerberg a pierdut miliarde de dolari intr-o zi, după anunțul privind modificările Facebook

13 Ian 2018

E posibil ca elanul lui Zuckerberg de a modifica algoritmul de afisare a postarilor pe Facebook sa nu fie cea mai buna mutare a magnatului american: anuntul sau de vineri a insemnat scaderea actiunilor companiei cu 4,5% la bursa din New York, respectiv pierderea a 3,3 miliarde de dolari, informeaza Bloomberg.

  • Zuckerberg a pierdut miliarde de dolari intr-o zi, după anunțul privind modificările Facebook

Ca urmare, averea lui Zuckerberg a scazut la 74 miliarde dolari, pierzand astfel pozitia de al patrulea om cel mai bogat din lume, in favoarea miliardarului spaniol Amancio Ortega. 

Desi Facebook a incercat, dupa anuntul lui Zuckerberg, sa-i calmeze pe realizatorii de articole si de continut video ingrijorati de aceste masuri, raul a fost deja facut, businessman-ul reusind "performanta" de a pierde cea mai mare parte a banilor castigati in 2018. Creatorul Facebook a spus ca va pune mai mult accent pe interactiunea dintre utilizatorii retelei si mai putin pe consumul de noutati, spre dezacordul creatorilor de content.

Articolele şi clipurile care atrag comentarii şi like-uri sau care sunt distribuite de utilizatori vor avea o probabilitate mai mare de a fi vizibile, a precizat Facebook într-un email obţinut de Bloomberg. 

Ramane de vazut daca elanul ii va fi temperat inainte de scaderea si mai abrupta a actiunilor companiei. 

 

 

SHARE