Nu Croația, nu tactica, nu fotbaliștii, ci Mick Jagger e vinovat de eliminarea Angliei de la Cupa Mondială!

12 Iul 2018

Nu jucătorii, nu tactica lui Southgate, nici măcar Putin... a fost găsit vinovatul pentru eșecul Angliei la Cupa Mondială, învinsă în semifinală de echipa Croației, în prelungiri, cu scorul de 2-1!

  • Nu Croația, nu tactica, nu fotbaliștii, ci Mick Jagger e vinovat de eliminarea Angliei de la Cupa Mondială!

Este vorba de Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, care are de aproape un deceniu reputația de piază rea a ehipelor de fotbal pe care le susține, Și ideea e susținută și de statistică, din 2010, de fiecare dată când Mick Jagger a participat la meciurile Angliei, aceasta a pierdut, scrie The Sun.

Ca un făcut, miercuri seară, Jagger a fost în tribunele stadionului Lujniki din Moscova, la partida Angliei, și, deși, la un moment dat, conducea cu 1-0, iar croații păreau să nu mai aibă resurse să revină, englezii au pierdut calificarea în finală, care-ar fi fost prima după 52 de ani!

Evident că după meci, suporterii englezi i-au sărit în cap lui Jagger, pentru că prin prezența sa pe stadion a distrus șansele echipei de a câștiga Cupa Mondială.

Jagger are reputația unui blestem pentru orice echipă de fotbal pe care o susține, nu numai pentru naționala Angliei. Astfel, la Cupa Mondială din 2014, din Brazilia, Jagger și-a exprimat susținerea pentru naționala Braziliei, care a pierdut în fața Germaniei cu scorul de 7-1.

Iar la Campionatul Mondial din Africa de Sud, din 2010, Jagger a participat, împreună cu Bill Clinton, la un meci între Ghana și SUA, alegând să își exprime sprijinul pentru americani, care au pierdut partida.

SHARE