Interpretul soldatului roman, care-l împunge cu sulița pe Isus, atacat pe scenă de un spectator - video

01 Apr 2018

Dacă la Mel Gibson ar fi avut strecurat prin echipa sa de filmare vreun individ care să manifeste o totalăi lipsă de discernământ între construcția artistică și realitate, probabil că n-ar mai fi ajuns niciodată să realizeze ”Passions of Christ”...

  • Interpretul soldatului roman, care-l împunge cu sulița pe Isus, atacat pe scenă de un spectator - video

În Brazilia, în orașul Nova Hartz, în timpul unui spectacol public creștin care reda patimile lui Isus, s-a petrecut un moment bizar.

În momentul răstignirii Mântuitorului, când a fost împus cu o suliță de unul dintre soldații romani, unul dintre cei peste o mie de spectatori a năvălit pe scenă și l-a atacat pe bietul actor ce intrepreta ingratul rol.

Actorul a fost lovit zdravăn de agresor cu o cască de motociclist, până când ceilalți actori prezenți pe scenă și forțele de ordine s-au dumirit și au intervenit.

Cei care erau în preajma atacatorului, spun că acesta s-a repezit pe scenă strigând că nu o să permită ca Isus să fie ucis. Mulți dintre cei prezenți la spectacol au crezut că intervenția din public a agresorului face parte din piesă.

Uluit, regizorul spectacolului nu și-a putut explica atacul, dar a mulțumit providenței care a făcut ca trupa să primească o donație, cu care au fost cumpărate caschete romane noi, care probabil l-au protejat pe actor în fața loviturilor.  

Despre atacator, jurnaliștii brazilieni informează că este sub medicație, nefiind primul episod psihotic de care suferă.

SHARE