Doi agenți FBI au probleme cu românii: Nici măcar nu sunt țigani! Au caracterul de escroci al rușilor...

16 Iul 2018

Media americană publică o serie de mesaje schimbate de doi agenți FBI care anchetau cazul implicării rușilor în alegerile prezidențiale americane din 2016, opinia publică fiind consternată de modul subiectiv în care agenții s-au implicat în investigație.

  • Doi agenți FBI au probleme cu românii: Nici măcar nu sunt țigani! Au caracterul de escroci al rușilor...

Mă rog, asta e mai puțin interesant pentru noi, americanii cu ale lor. Totuși ce ne-a atras atenția printre cele 50.000 de mesaje schimbate între agenții FBI Peter Strzok și Lisa Page, între care exista și o frumoasă poveste de dragoste, sunt cele în care se referă la români, după cum relevă dailycaller.com ...

Într-una din discuțiile avute, din 9 mai 2016, cei doi agenți FBI discută despre Guccifer, hacker-ul român care a făcut public faptul că Hillary Clinton a folosit un email privat pentru comunicare, în timp ce ocupa funcția de Secretar de Star în Executivul lui Barrack Obama, unul dintre punctele forte ale campaniei lui Trump pentru prezidențial.

”Guccifer. Un român corupt...”, scrie Strzok.

”Toți sunt la fel”, îi răspunde Page.

”E amuzant să mă gândesc la asta. Nu e de mirare că se comportă ca un cocoș... și românii ăștia, nici măcar nu sunt țigani”, continuă Strzok.

”Pe bune, îi urăsc. Au caracterul de escroci al rușilor, crezându-se moștenitorii italienilor, bleah”, îi răspunde Page.

 

SHARE