Americanii, exasperați de țiganii din România: Do not give anything to them and please call Police Department!

24 Aug 2017

Războiul civilizațiilor continuă în America! O nouă comunitate locală este avertizată de potențialul infracțional al unui grup de țigani din România, care s-a stabilit în regiune în urmă cu doi ani...

  • Americanii, exasperați de țiganii din România: Do not give anything to them and please call Police Department!

Murphy este un orășel texan, care atrage turiști din întreaga lume, aflându-se în imediata vecinătate a fermei Southfork, cunoscută tuturor din serialul de succes Dallas.

Într-un articol apărut într-un cotidian local - Murphy Messenger - localnicii sunt avertizați de poliție cu privire la activitatea infracțională desfășurată de un grup de 18 țigani originari din România, membri unei comunități de 120 de suflete ce s-a stabilit în Arlington.

"Și-au făcut simțită prezența în numeroase activități infracționale - furt organizat din magazine, fraudă, uz de fals, alba-neagra, înșelăciune. 

Sunt murdari, jerpeliți, și au vârste cuprinse între 18 și 65 de ani.

Modul lor de acțiune îi face să călătorească în cuplu și întotdeauna au copii alături - acest amănunt îi face să pară mult mai credibili și să se folosească de emoțiile celor întâlniți, în plus, îi ajută să evite arestarea, fiind doar citați la secția de poliție.

Au un carton carei expune problema cu care se confruntă - au rămas fără carburant, au nevoie de mâncare, etc. Călătoresc cu o dubă care are numere de înregistrare din afara statului Texas, pentru a le face povestea credibilă. Vor bani, dar se mulțumesc cu orice le pică în mână. Cel mai confortabil se simt în parcarea Walmart,  unde pot returna rapid produsele primit și obține bani sau credit pentru alte cumpărături.

Poliția din Murphy va continua să citeze persoanele din grup surprinse în timpul unor astfel de activități infracționale, iar cei cărora li s-a solicitat deja să se prezinte la secție vor fi arestați, iar în cazul în care au copii, aceștia vor fi predați organizațiilor de protecție a minorilor.

Dacă întâlniți astfel de persoane, nu le dați nimic. Sunați imediat la poliție! Dacă cei pe care ni i-ați semnalat nu fac parte din grupul infracțional al țiganilor, vom fi bucuroși să îi conducem în locurile în care vor primi ajutor", spune șeful poliției locale în cotidianul citat.

Americanii par naivi, dar, oare vor reuși să-i aducă în limitele civilizației?

SHARE