Atac terorist la Berlin. Un camion a intrat în mulțimea dintr-o piața de Crăciun - video

19 Dec 2016
  • Atac terorist la Berlin. Un camion a intrat în mulțimea dintr-o piața de Crăciun - video
  • Atac terorist la Berlin. Un camion a intrat în mulțimea dintr-o piața de Crăciun - video

Un camion a pătruns în mulțimea adunată într-un târg de Crăciun din Berlin, conform surselor aflate la fața locului s-au înregistrat 12 decese și aproximativ 50 de răniți.

Ce este culmea este faptul că deși au anunțat că au arestat un suspect, un solicitant de azil din Pakistan sau Afganistan, autoritățile germane au revenit asupra subiectului informând că respectivul a fost arestat din greșeală și că autorul atentatului este încă liber și înarmat.

Camionul aparține unei companii poloneze de transport, Proprietarul societății poloneze a precizat că șoferul camionului, care este vărul său, nu a mai putut fi contactat de la ora 16:00 (15:00 GMT). Însoțitorul şoferului din vehicul, pasagerul din dreapta, a fost găsit mort la locul incidentului, a informat poliția germană pe contul său de Twitter.

"Este oribil. Am venit să sărbătorim Crăciunul la Berlin, crezând că aici este mai sigur decât la Paris", a declarat o turistă americană, Kathz Forbes. "Eram la un restaurant din apropiere, şi nu am îndrăznit să intrăm, cât timp şoferul era în libertate. Acum o să ne întoarcem la hotel", a adăugat ea. 

SHARE