Nora președintelui Trump, la spital, după ce a deschis un plic ce conținea un praf alb

12 Feb 2018

Nora președintelui Statelor Unite ale Americii, Vanessa Trump, a fost transportată la un spital din New York, după ce s-a contaminat cu o substanță prezentă într-un plic pe care l-a deschis.    

  • Nora președintelui Trump, la spital, după ce a deschis un plic ce conținea un praf alb

Potrivit NBC, care citează un oficial de rang înalt din forțele de securitate new-yorkeze, transportarea la spital a Vanessei Trump a fost decisă ca măsură de precauție.

Scrisoarea, ce conținea o substanță albă, încă neidentificată, îi era adresată lui Donald Trump Junior, fiul cel mai în vârstă al președintelui american și a fostei sale soții, Ivana.

După ce scrisoarea a fost deschisă, trei persoane care se aflau la reședința fiului președintelui au fost transportate de urgență la Presbyterian-Weill Cornell Medical Center din New York, ca măsură de precauție, potrivit departamentului de pompieri.

Nu există informații potrivit cărora vreunul dintre cei prezenți la reședința lui Donald Trump Jr. ar fi avut de suferit. Poliția new-yorkeză consideră că nu ar fi vorba de o substanță periculoasă, dar au fost prelevate mostre pentru a fi supuse analizelor.

SHARE