Aterizare spectaculoasă, pe o șosea aglomerată, a unei tinere fără experiență de zbor - video

03 Iun 2018

O tânără fără mare experiență în pilotaj a aterizat de urgență, un avion de mici dimensiuni, pe o șosea aglomerată din Los Angeles. Imaginile surprinse de mai multe camere de luat vederi arată cum, deși în condițiile unui trafic de oră de vârf în metropola americană, pilotul a reușit să aterizeze în siguranță.

  • Aterizare spectaculoasă, pe o șosea aglomerată, a unei tinere fără experiență de zbor - video

Pilotul unei aeronave de mici dimensiuni a realizat o aterizare în mijlocul străzii din Huntington Beach vineri, provocând un adevărat spectacol pentru locuitorii din zonă și șoferii aflați în trafic.

Avionul, un Cessna 172, cu un singur motor, a aterizat în siguranță pe o stradă în jurul orei 17.00, la aproximativ 8 kilometri sud-vest de Aeroportul John Wayne.

Autoritățile au declarat pentru presa locală că pilotul a întâmpinat o problemă tehnică și a încercat aterizarea pe șosea, imediat după decolare.

Ulterior s-a aflat că la manșa avionului se afla o tânără care adunase doar 20 de ore de zbor până acum. Spre lauda sa, ea a reușit să-și păstreze calmul și sângele rece și să aterizeze în siguranță.

Turnul de control cu care a luat legătura când a început să piardă altitudine i-a cerut să încerce să aterizeze unde poate, iar soluția găsită a fost bulevardul.

SHARE