BBC. Doi australieni au petrecut cinci zile pe plafonul unei mașini, înconjurați de crocodili

23 Noi 2017

Doi australieni au stat timp de cinci zile pe plafonul unei mașini, după ce vehiculul în care se aflau a rămas blocat într-o zonă infestată de crocodilii, relatează BBC News

  • BBC. Doi australieni au petrecut cinci zile pe plafonul unei mașini, înconjurați de crocodili

Cei doi australieni se aflau la pescuit, când mașina lor a rămas împotmolită, iar apoi a fost înconjurată de ape, din cauza fluxului. Au vrut să plece să ceară ajutor, însă au fost panicați de faptul că în timpul nopții zona în care se aflau a fost patrulată de mai mulți crocodili.

Cocoțați pe plafonul mașinii, cei doi au înregistrat mesaje video, pentru familie, crezând că nu o să fie salvați.

”Nimeni nu poate să ne găsească. Putem să auzim câte un avion din când în când. Nu știți cât de dezolant este să auzi cum trec pe deasupra”, spune unul dintre ei, într-o înregistrare.

El povestește și cum mai mulți crocodili s-au apropiat de mașina lor. ”Am fost înconjurați de crocodili azi-noapte. Au încercat să-mi atace câinele”, mărturisește bărbatul.

Poliția a fost alertată de rude, și în cele din urmă, mașina lor a fost observată dintr-un elicopter, iar bărbații salvați.

În perioada în care au fost blocați pe plafonul mașinii, și-au raționalizat mâncarea și apa, polițiștii remarcând faptul că atunci când i-au găsit erau deshidratați și foarte obosiți, dar emoționați că au fost salvați.

SHARE