BBC. O femeie declarată moartă la locul unui accident a fost găsită în viață la morgă

02 Iul 2018

Caz macabru în Africa de Sud. O femeie declarată moartă,  în urma unui accident în care alte două persoane și-au pierdut viața, a fost găsită în viață, într-unul dintre frigiderele aflate la morgă, relatează BBC News.

  • BBC. O femeie declarată moartă la locul unui accident a fost găsită în viață la morgă

Femeia a fost dusă la morga din Carletonville, din provincia Gauteng, după ce paramedicii sosiți la locul accidentului de circulație pe care îl suferise au declarat că ”nu prezenta semne vitale” și au declarat-o moartă.

Însă în momentul în care un angajat de la morgă a verificat ”cadavrul” ce fusese deja pus într-un frigider, a descoperit cu stupoare că femeia avea puls și respira. Femeia se află acum la terapie intensivă, în spital.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz și încearcă să afle cum a fost posibil ca femeia, al cărei nume nu a fost făcut public, să fie declarată moartă și dusă la morgă, deși era încă în viață.

”Asta nu s-a întâmplat pentru că paramedicii noștri nu sunt instruiți corect. Nu există nicio dovadă a neglijenței acestora”, a declarat managerul companiei de ambulanță.

SHARE