Craiova. O fată de 14 ani a murit, iar un tânăr de 19 ani este în stare gravă după ce au fost înjunghiați în Grădina Botanică

Craiova. O fată de 14 ani a murit, iar un tânăr de 19 ani este în stare gravă după ce au fost înjunghiați în Grădina Botanică

O fată de 14 ani și-a pierdut viața și un tânăr de 20 de ani, a fost rănit și este în stare gravă, după ce au fost înjunghiați în Grădina Botanică din Craiova, Agresorul a fost reținut de polițiști, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

”În acestă după-amiază, în jurul orelor 16.00, Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost sesizat prin apel de urgență 112 cu privire la faptul că in Grădina Botanică din Craiova două persoane ar fi fost înjunghiate.

La fața locului au fost direcționate efectivele disponibile în serviciu din Craiova, prezumtivul autor fiind prins și imobilizat foarte rapid, fiind în custodia polițiștilor”, transmit autoritățile într-un comunicat.

Minora a murit în brațele medicilor care au încercat cu disperare să o salveze. Cea de-a doua victimă a fost transportată la Spitalul de Urgență din Craiova în stare critică. Tânărul avea multiple plăgi înjunghiate.

Fata era împreună cu prietenul său în Grădina Botanică. Cei doi au fost atacați de un adolescent în vârstă de 17 ani. Când a fost prins, agresorul zâmbea și nu părea afectat de cele întâmplate.

„În UPU a fost adus de către echipajul SMURD de terapie intensiva mobila un tânăr de 19 ani, victima unei agresiuni fizice prin înjunghiere, în stare foarte gravă, în șoc hemoragic, cu plăgi înjunghiate, penetrante, la nivelul toracelui, mâinii stângi și piciorul drept.

A primit îngrijiri medicale de urgenta complexe, la locul solicitării, în ambulanța SMURD, cât și în UPU, fiind transferat în sala de operație chirurgie toracică, pentru a se interveni chirurgical de urgență”, a declarat Cristina Geormăneanu, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgență Craiova.

Vestea că Meliss, adolescenta de 14 ani, și Emi, prietenul său, au fost înjunghiați în Grădina Botanică i-a șocat pe prietenii celor doi. Mulți dintre ei au venit la fața locului să vadă ce s-a întâmplat.

„Din ce știu, agresorul este fostul prieten al Melissei. Era gelos, nu accepta că a pierdut-o, probabil. E groaznic ce s-a întâmplat. Nu ne vine să credem”, au declarat, unul dintre tineri.

Surse judiciare au confirmat că agresorul este elev la Liceul Militar din Craiova.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili exact ce s-a întâmplat. Deocamdată, varianta geloziei nu a fost confirmată oficial ca fiind motivul tragediei.