BBC. Un crocodil a poftit la un pastor care boteza adepți lângă un lac

06 Iun 2018

Un crocodil a poftit atât de mult la un pastor protestant, care-și boteza adepţi lângă un lac din sudul Etiopiei, încât a ieșit din apă și l-a înșfăcat, informează BBC.

  • BBC. Un crocodil a poftit la un pastor care boteza adepți lângă un lac

Docho Eshete conducea o ceremonie de bote la care participau în jur de 80 de persoane, duminică dimineaţă la Lacul Abaya din oraşul Arba Minch (districtul Merkeb Tabya).

Martorii şi poliţia au relatat pentru BBC un crocodil a sărit din apă în timpul botezului şi l-a atacat pe pastor, acesta pierzându-și viața în urmarănilor suferite în zona picioarelor, spatelui şi mâinilor.

“Dintr-o dată, un crocodil a sărit din lac şi l-a apucat pe pastor”, a declarat un localnic pentru BBC și,  în pofida eforturilor imense depuse, pescarii şi locanicii nu l-au putut salva.

Ei au folosit plase de pescuit pentru a împiedica crocodilul să târască corpul pastorului în lac. BBC mai notează că reptila a scăpat .

Incidentul a fost folosit, evident, de concurența locală religioasă care nu putea scăpa un astfel de prilej pentru a-și clama superioritatea...

SHARE