Un medic și-a salvat viața luându-l la pumni rechinul care l-a atacat

14 Noi 2017

Un medic britanic în vârstă de 25 de ani a scăpat cu viață, după ce a fost atacat de un rechin, în timp ce făcea surf în Australia. Dotat genetic cu calm englezesc, el s-a apucat să-i care pumni rechinului în față, salvându-și astfel viața, relatează The Telegraph.

  • Un medic și-a salvat viața luându-l la pumni rechinul care l-a atacat

Charlie Fry s-a mutat în Australia în urmă cu două luni. din dragoste pentru valuri și surf. În timp ce se afla cu placa pe apă, tânărul spune că a auzit un zgomot puternic și a crezut că un amic îi făcea o farsă. Dar când s-a întors, a văzut capul unui rechin care ieșea din apă, cu gura deschisă...

”L-am pocnit imediat ce m-a mușcat, m-am urcat pe placă și am țipat la prietenii mei, care erau mai aproape de mal. Am prins un val și am reușit să scap. A fost la limită”, povestește medicul.

Britanicul s-a ales cu câteva zgârieturi și o mușcătură și a fost dus la spital de prietenii săi. Un elicopter de salvare a reușit apoi să găsească rechinul periculos de aproape de plajă, iar autoritățile au anunțat că vor ține sub supraveghere atentă persoanele care intră în apă.

Tânărul a declarat că a învățat această tehnică de apărare împotriva rechinilor dintr-un clip pe Youtube, în care Mick Fanning, un surfer celebru, a reușit să scape dintr-un atac prin aceeași metodă.

SHARE