Un tânăr din Marea Britanie a călătorit mai ieftin cumpărând o mașină decât un bilet de tren!

13 Apr 2018

Un tânăr din Marea Britanie a cumpărat o mașină cu care a călătorit 160 de kilometri, constatând că întreaga experiență l-a costat mai puțin decât ar fi cumpărat un bilet de tren.

  • Un tânăr din Marea Britanie a călătorit mai ieftin cumpărând o mașină decât un bilet de tren!

Dorind să-și viziteze niște prieteni, care locuiesc în Bristol, Tom Church a constatat că făcând această călătorie cu o mașină second-hand pe care a cumpărat-o l-a costat mai puțin decât biletele de tren, scrie metro.co.uk.

Mașina, taxele de drum, asigurarea și combustibilul l-au costat 206.81 de lire sterline, pe când biletul de tren, pe distanța Londra-Bristol, l-ar fi costat 218.10 lire sterline.

Ideea i-a venit în momentul în care a descoperit anunțul de vânzare al unei Honda, model CIVIC cu 217.261 kilometri la bord, care costa doar 80 de lire sterline.

“Prețurile biletelor de tren sunt exagerat de scumpe. Mi-am dorit foarte mult să plec în această excursie, să-mi revăd prietenii și am avut nevoie de o soluție mai decentă. Ideea mi-a venit imediat ce am descoperit anunțul de vânzare al mașinii și nu am mai stat pe gânduri.

Mașina m-a costat doar 80 de lire, taxele de drum aproape 82 de lire. Pe asigurare am plătit 20.43 de lire, iar combustibilul a fost 25 de lire. Totul m-a costat mult mai puțin decât un singur bilet de tren.

Desigur, există și posibilitatea să rezervi bilete de tren în avans, iar atunci prețurile sunt mai mici, însă, de această dată, timpul nu mi-a permis”, a declarant Tom.

SHARE