Un cățel a supraviețuit miraculos în Mati, orașul elen distrus aproape complet de incendii - video 

01 Aug 2018

În Grecia, în urma incendiilor de săptămână trecută, considerate a fi cele mai devastatoare din ultimul secol, petrecute în Europa, și-au pierdut viața 91 de persoane, iar 25 sunt încă dispărute.

  • Un cățel a supraviețuit miraculos în Mati, orașul elen distrus aproape complet de incendii - video 

Echipelor de salvatori li s-au alăturat şi voluntarii unor asociaţii de protecţie a animalelor, care au descoperit un cățel care a supraviețuit aproape miraculos incendiului, găsindu-și adăpost într-un cuptor deschis, din curtea unei case, în Mati, oraşul care a fost aproape distrus de foc.

”Am plâns, şi ceilalţi voluntari la fel. Să găseşti, într-o zonă atât de devastată unde totul e mort, ceva atât de viu, care mai are speranţă în el! Din păcate au murit multe animale. Am crezut să vom salva mai multe, dar din păcate au fost carbonizate. 

Unele animale au avut noroc să aibă doar arsuri la lăbuţe, altele n-au avut nimic, aşa că doar le-am dat mâncare şi, din păcate, au mai fost şi cele precum Loukoumakis care erau destul de arse. Bineînţeles, am găsit câini şi pisici într-o stare şi mai proastă, atât de arşi încât blana devenise una cu pielea, a declarat unul dintre voluntari.

SHARE