Ce frumos! Ca să obțină mâna iubitei sale, a trebuit s-o ceară și pe-a surorii ei!

10 Iul 2017

O frumoasă poveste de dragoste s-a încheiat nu cu una, ci cu două momente fericite, viitorul mire cerându-și în căsătorie nu numai iubita, ci și pe sora acesteia!

  • Ce frumos! Ca să obțină mâna iubitei sale, a trebuit s-o ceară și pe-a surorii ei!

Încă din momentul în care Will Seaton a început relația cu Ashleay Schaus, în 2010, a fost avertizat de familie că iubita sa vine la pachet cu sora ei, Hannah.

Chiar de la prima întâlnire, Hannah a fost alături de cei doi, și, în mod cât se poate de natural, în momentul în care i-a cerut mâna lui Ashley, Will a trebuit să îngenuncheze și în fața surorii ei. Hannah suferă de sindromul Down și de diabet...

În martie, anul trecut, Will, emoționat, i-a cerut lui Hannah să-i devină "cea mai bună prietenă pentru totdeauna".  

"A fost cel mai drăguț moment din viața mea, văzând-o pe Hannah atât de fericită și simțindu-se atât de specială. Apoi m-a privit, cum încercam să mă opresc din plâns și a îngenunchat în fața mea și mi-a cerut să-i fiu soție", a relatat Ashley pentru postul de televiziune Fox 5.

Michael a pregătit fiecare detaliu al cererii în căsătorie, Hannah a primit propriul său inel - o bijuterie de familie, care aparținute uneia dintre bunicile sale.

"Mergem împreună la pescuit, glumește tot timpul, mă face să rând și are grijă de mine", a prezentat Hannah motivele pentru care a acceptat cererea primită de a deveni "cea mai bună prietenă pentru totdeauna" a lui Michael.

Nunta este programată să aibă loc în luna octombrie a acestui an, iar Ashley spune că sora sa va avea un rol important în ceremonie. "Hannah va fi mai mult decât o domnișoară de onoare, ea, de fapt, este o treime din această sărbătoare", spune ea.

În cadrul ceremoniei Hannah și Michael vor fi uniț prin jurăminte ca fiind "cei mai buni prieteni" și vor dansa pe melodia “Best Friend” a lui Harry Nilsson.

sursa - New York Post

SHARE