Ce se întâmplă atunci când un jurnalist îi pune o întrebare incomodă șefului clanului țigănesc din Ostia!

09 Feb 2018

Lumea nu aparține celor cinstiți, n-a fost a lor niciodată, e doar o amăgire să poți crede că omenirea va ajunge înainte să se autodistrugă la un nivel în care meritocrația și nu forța să impună mersul societății.

  • Ce se întâmplă atunci când un jurnalist îi pune o întrebare incomodă șefului clanului țigănesc din Ostia!

Curtea de Apel din Roma a menținut  decizia de arest preventiv pentru Roberto Spada, celebrul cap al mafiei țigăneșyti din Ostia, care a bătut doi jurnaliști în urmă cu trei luni.

Roberto este șeful clanului Spada, alături de fratele său, o organizație de crimă organizată recunoscută pentru violența sa.

Jurnalistul agresat încerca să ia un interviu despre recentele alegeri, în care, în Ostia, un partid fascist reușit să câștige 9% din voturi, Spada fiind acuzat că are legături cu fasciștii.

Răspunsul mafiotului a fost extrem de violent, Roberto Spada i-a spart nasul reporterului, apoi i-a batut pe acesta și pe cameraman cu un baston de cauciuc.

În luna ianuarie a acestui an, poliția italiană a arestat 32 de persoane din clanul Spada, printre care și liderul acestuia, Roberto Spada.

Clanul Spada a ajuns să aibă influență în lumea lumea interlopa italiană în 2011, când și-au impus influența în zonă, după ce au asasinat liderii clanului rival. Organizația de crimă organizată se ocupă cu trafic de droguri, cămătarie, jocuri de noroc, fraude financiare și agresiuni violente.

SHARE