Crimă la metrou. Tatăl a zece copii, împins sub roțile trenului de un adolescent

04 Ian 2018

Un bărbat a fost împins în fața metroului de un adolescent și la murit la scurt timp după incident la spital din cauza rănilor suferite.

  • Crimă la metrou. Tatăl a zece copii, împins sub roțile trenului de un adolescent

Bărbatul, în vârstă de 65 de ani, tatăl a zece copii, se îndrepta spre casă, după ce avusese o contradicție cu angajații de la asigurări sociale, pentru că dosarul său fusese avizat pentru primirea unui venit suplimentar, dar încă nu îi parvenise cecul.

Oribila crima a avut lo celebrul cartier Brooklyn din New York, iar autorul este un adolescent în vârstă de 18 ani, care l-a lovit pe bărbat și apoi l-a împins pe șine, scrie New York Post.

Jacinto Suarez avea zece copii, iar familia este disperată.

”Nu ne vine să credem ce s-a întâmplat. Suntem în stare de șoc. Înainte de-a pleca de acasă, glumise spunând că nu se va întoarce până când nu va avea cecul în mână. Era întotdeauna zâmbitor, gata să spună o glumă prostuță, N-a deranjat pe nimeni, niciodată și nu știu de ce l-ar fi putut agresa cineva”, a declarat jurnaliștilor americani unul dintre copiii săi.

Suarez a fost lovit, și apoi împins pe șinele metroului de un adolescent cu probleme psihice, care în momentul arestării sale de către polițiști, le-a vorbit acestora despre diavol.

SHARE