Ce l-a întrebat Cristiano Ronaldo pe Brănescu, atunci când a aflat că este român

10 Aug 2018

Laurentiu Brănescu, încă sub contract cu Juventus Torino, deși a frecat banca chiar și la Dinamo, a dezvaluit o conversație avută cu Cristiano Ronaldo, la scurt timp după ce star portughez s-a transferat la campioana Italiei.

  • Ce l-a întrebat Cristiano Ronaldo pe Brănescu, atunci când a aflat că este român

Brănescu a fost foarte impresionat de modul în care Ronaldo se antrenează, și că este "foarte prietenos".

În momentul în care a aflat că e roman, Cristiano Ronaldo l-a întrebat pe Brănescu dacă îi cunoaște pe fostul său antrenor și coleg de la Sporting Lisabona, Ladislau Boloni, respectiv Marius Niculae.

"Este un model pentru noi toți, se antrenează foarte mult. Este un tip fără figuri, foarte prietenos, care dă totul la fiecare antrenament. Când a venit la Juventus, ne-a salutat, s-a prezentat, apoi a intrat la antrenament. Este foarte serios, se antrenează din greu și niciodată nu vorbește în timpul ședințelor de pregătire", a declarat Brănescu într-un interviu pentru Fanatik.

"Este foarte motivant, un profesionist. Am vorbit cu el după unul dintre primele antrenamente de la Juventus. M-a întrebat de unde sunt iar când i-am spus ca vin din România m-a întrebat dacă îl cunosc pe Marius Niculae și mi-a vorbit despre Ladislau Boloni", a mai spus Brănescu.

Cristiano Ronaldo s-a transferat, luna trecută, de la Real Madrid la Juventus, în schimbul sumei de 100 de milioane de euro.

SHARE