Cu patru zile înainte de uciderea omului de afaceri Adrian Kreiner, în Dolj a avut loc un jaf aproape similar cu cel de la Sibiu – video

Cu patru zile înainte de uciderea omului de afaceri Adrian Kreiner, în Dolj a avut loc un jaf aproape similar cu cel de la Sibiu - video

În noaptea de 1 spre 2 noiembrie, în jurul orei 2,20, fix cu patru zile înainte de uciderea omului de afaceri Adrian Kreiner, în localitatea Sadova din județul Dolj a avut un jaf aproape similar cu cel de la Sibiu, o informație care a fost ținută departe de media.

Trei bărbați încă neidentificați au intrat în casa unui om de afaceri din localitatea amintită cu fețele acoperite, cel mai probabil în urma unui pont despre faptul că proprietarul nu era acasă.

Casa respectivă se află în aceeași curte cu cea a părinților proprietarului, iar la stradă se află un magazin.

Autorii jafului au intrat cu ușurință în toate cele trei imobile. În casa părintească erau tatăl și sora patronului. Din fericire, aceștia nu s-au trezit.

„Au avut mare noroc. Dacă se trezeau poate se întâmpla ca la Sibiu. Bieții oameni sunt în stare de șoc de atunci”, povestesc vecinii din Sadova.

Ca și la Sibiu, primul lucru pe care l-au făcut hoții a fost să întrerupă curentul. Cu ajutorul lanternelor au cotrobăit prin cele două case. Au furat bunuri în valoare totală de 6.000 de lei: bani, bijuterii, tablete și patru ceasuri.

Ultima dată au mers în magazin. Aici au fost surprinși de camerele de supraveghere. Le-au văzut, dar nu le-a păsat. Aveau fețele acoperite și erau convinși că nu pot fi identificați.

În momentul în care au dat peste seif în magazin, au vrut să-l ia cu totul, dar au realizat că este gol așa că l-au abandonat.

Deși opriseră alimentarea cu curent, în timp ce cotroboiau prin magazin după bani și bunuri de valoarea, s-a declanșat alarma și au fugit imediat.

După ce au stabilit că cei trei ucigași ai omului de afaceri Adrian Kreiner ar fi din județul Dolj, anchetatorii au solicitat imaginile înregistrate de camerele de supraveghere la Sadova și le-au comparat cu cele de la Sibiu identificând mai multe elemente comune în cele două moduri de operare ale bandei de hoți.

Conform mai multor surse implicate în cercetarea cazului de la Sibiu, nu ar fi fost deloc exclusă ipoteza ca autorii să fie aceiași, conform Adevărul.