Fake news or not? Trump ignoră un băiețel cu dizabilități - video

29 Iul 2017

Donald Trump a fost filmat ignorând complet încercările unui băiat cu dizabilităţi, care i-a întins de mai multe ori mâna pentru a-i fi strânsă de către președintele american.

  • Fake news or not? Trump ignoră un băiețel cu dizabilități - video

Informația a apărut pe site-ul tabloidului britanic Daily Mirror și s-a răspândit viral în mediul online, generând. așa cum era de presupus comentarii negative la adresa lui Trump.

Incidentul s-a petrecut cu ocazia unui discurs al lui Trump despre măsurile pe care le preconizează să le introducă pentru a îmbunătăți asigurările medicale din Statele Unite, numind copii aflați în spatele său victimele Obamacare.

Inclusiv J.K. Rowling, autoarea "Harry Potter", și-a arătat indignarea față de Trump, într-un comentariu postat pe contul său de Twitter - "Cât de uimitor şi cât de oribil, că Trump nu catadicseşte să dea mâna unui băiat care voia doar să îl atingă pe preşedinte". 

Numai că, spre corecta informare a publicului, trebuie spus că publicația britanică a ignorat o parte a ceremoniei de la Casa Albă, în care președintele american intră în sala de conferință și îl salută printre primii pe băiețelul aflat în scaunul cu rotile.

Jurnaliștii de la Daily Mirror încearcă într-adevăr o manipulare a publicului, dar nici despre Trump nu s-ar putea spune că este extrem de afectat de gesturile disperate ale băiețelului, care își mai dorește să fie băgat în seamă de cel mai puternic om de pe planetă. 

Chiar, ce l-ar fi costat să-i mai strângă mâna încă o dată micuțului cu probleme?

versiunea trunchiată, Daily Mirror, în care Trump îl ignoră pe băiețelul aflat în scaunul cu rotile

Donald Trump refused to shake hands with a disabled boy

clipul video complet, în care  Trump îi acordă atenție băiețelului cu dizabilități

Donald Trump shakes hands with a disabled boy

SHARE