Un hacker a difuzat The Final Countdown la un post de radio nord-coreean!

12 Noi 2017

Deși sursa nu este una foarte de încredere, faza e mult prea mișto pentru a nu fi relatată...

  • Un hacker a difuzat The Final Countdown la un post de radio nord-coreean!

Conform unei surse din media socială. citată de epochtimes.com, și intens dezbătută pe Reddit, se pare că un hacker, care încă nu și-a asumat în mod oficial acțiunea, a reușit să obțină controlul asupra unui post de radio al Coreei de Nord.

Trezindu-se stăpân pe postul de radio coreean, care emite pe frecvența de 6400kHz, în banda de unde ultra-scurte, hacker-ul a făcut o ghidușie, onorând urechile supușilor lui Kim Jong-un, cu melodia “The Final Countdown”, creație de succes în anii '80 a trupei suedeze Europe.

Informația poate fi totuși reală, pentru că a apărut pe canalul de Twitter al hacker-ului ”The Jester”, un tip care și-a dobândit notorietatea prin deface-ul multor site-uri de radicalizare islamică și, mai ales, prin reușita prin care a publicat pe site-ul ministerului rus de Externe, mesajul - “Stop attacking Americans”.

Evident că nu se cunoaște cât de mult le-a plăcut săracilor coreeni melodia și mesajul transmis, dar cu siguranță nervozitatea lui Kim a produs victime nevinovate!

SHARE