Gemeni de cinci luni, morţi după ce tatăl lor i-a uitat în mașină

13 Mai 2018

Comportamentul egoist al unora dintre semenii noștri continuă chiar și atunci când sunt blagosloviți cu copii, aflați într-o totală dependență de ei...

  • Gemeni de cinci luni, morţi după ce tatăl lor i-a uitat în mașină

Într-un orășel din statul american Virginia a avut loc o întâmplare tragică - doi gemeni, un băiețel și o fată, în vârstă de doar cinci luni au fost găsiți sufocați în mașina părinților.

Vina îi aparţine în exclusivitate tatălui, care pur şi simplu i-a uitat  pe cei doi bebeluși în autoturism.

Bărbatul îşi dusese soţia la serviciu, el fiind cel care urma să aibă grijă, acasă, de copii. În momentul în care a revenit, a intrat în casă şi a adormit. S-a trezit doar când i-a sunat telefonul, moment în care şi-a dat seama ce s-a întâmplat. Era, însă, din păcate, prea târziu.

Unul dintre bebeluşi murise deja, iar celălalt, în stare foarte gravă, a fost dus la spital, dar nici el nu a mai putut fi salvat de medici.

”A fost cu siguranță un act de nelijență, nu unul voluntar. Nici nu știm cum putem să le alinăm durerea”, a declarat media una dintre vecinele familiei.

Poliția a avertizat în legătură cu pericolul repetării unor întâmplări similare, în condițiile în care temperatura ambiantă atinge 21 de grade Celsius, în interiorul mașinii se pot atinge 40 în doar jumătate de oră.

SHARE