Last Christmas. George Michael a murit, avea 53 de ani

26 Dec 2016

Cântărețul britanic George Michael a murit la vârsta de 53 de ani cauza decesului său nefiind încă făcută publică.

  • Last Christmas. George Michael a murit, avea 53 de ani

George Michael s-a stins din viață înconjurat de cei dragi, conform anunţului făcut de reprezentantul său: "Cu profundă tristeţe vă anunţăm că iubitul nostru fiu, frate şi prieten George a murit liniştit în ziua de Crăciun. Familia lui solicită să îi fie respectată intimitatea în aceste momente dificile. Nu vor mai fi făcute alte comentarii pe acest subiect", informează pagina online a BBC.  

Conform unor surse apropiate artistului, citate de TMZ.com, George Michael a murit în somn, în urma unui stop cardiac.

Este cunoscut faptul că George Michael s-a luptat în trecut cu dependenţa de droguri şi alcool, însă deocamdată nu se cunoaşte cauza morţii artistului.   

Elton John a fost primul care a reacţionat în mod public la aflarea veştii că bunul său prieten a murit: „Sunt în stare de şoc! Am pierdut un prieten drag, cel mai bun şi cel mai generos suflet şi un artist genial. Toate gândurile mele se îndreaptă acum către familia şi fanii lui.“   

George Michael, al cărui nume real a fost Georgios Kyriacos Panayiotou, s-a remarcat în anii '80, după ce a înfiinţat duoul pop Wham!, alături de colegul lui de şcoală Andrew Ridgeley, cei doi devenind populari datorită unor hituri precum "Last Christmas" şi "Club Tropicana". Ulterior, George Michael şi-a construit o carieră solo impresionantă şi a lansat albume de mare succes, inclusiv "Faith" şi "Listen Without Prejudice Vol.1". 
Cel mai recent material discografic al artistului a apărut în 2014, iar anul viitor urma să lanseze un documentar despre viaţa sa. 

n 2011, George Michael şi-a amânat o serie de concerte după ce a fost spitalizat de urgenţă din cauza unei pneumonii severe. După ce a fost tratat într-o clinică din Viena, artistul, extrem de emoţionat, a susţinut o conferinţă de presă în faţa reşedinţei sale din Londra în care le-a mulţumit medicilor vienezi şi a spus că afecţiunea lui a fost una deosebit de gravă, iar el a fost extrem de norocos după ce a fost la un pas de a-şi pierde viaţa.

SHARE