Româna de pe buzele lui Gwyneth Paltrow, de 1 decembrie - video

03 Dec 2016

Deși românilor nu le-a trecut încă euforia de-a fi pomeniți de o vedetă de la Hollywood de calibrul lui Michael Douglas, care plimbându-se prin Londra a auzit vorbindu-se românește în draci pe șantierele de construcții, Gwyneth Paltrow a ținut să-i readucă într-o și mai mare stare de reverie...

  • Româna de pe buzele lui Gwyneth Paltrow, de 1 decembrie - video

Pornită să-și relanseze aplicația - G Spotting - care-i poartă recomandările din beauty, food, shopping, etc., Paltrow a realizat, pentru ediția online a Vanity Fair, mai multe farse unor clienți obișnuiți.

În prima farsă, într-un salon de înfrumusețare, Paltrow ia locul unei cosmeticiene și continuă procedurile la care erau supuși doi clienți. Pusă să explice pașii pe care îi face, actrița folosește un accent străin, pe care îl declară ca fiind românesc.

"Am început să vorbesc cu accent fără să fi ales vreunul anume. În momentul în care am fost întrebată de unde provine, am răspuns: "România". Îl cunosc foarte bine, pentru că lucrez cu persoane care vorbesc cu acest accent. Așa că am rămas dedicată ideii că sunt din România! ", a povestit Gwyneth Paltrow, în making-off-ul scenetelor turnate pentru Vanity Fair.

Se mai poate remarca faptul că video-ul a fost publicat chiar de 1 decembrie, probabil chiar din întâmplare. Dar, dragi conaționali, țineți-vă firea, când v-apucă sughițul, gândiți-vă că iar s-a apucat vreo vedetă să zică vorbe despre noi. Și uite așa, ajungem ce-am fost și chiar mai mult decât atât... 

SHARE