Hitler are 41 de ani, este profesor și trăiește în teritoriile palestiniene!

03 Noi 2017

După ce am aflat că serviciile secrete americane îl localizaseră prin Argentina, în 1954, dar aveau altă agendă pentru a mai fi interesați de subiect, iată că un alt Hitler apare în media internațională, de data aceasta din Israel, din Cisiordania.

  • Hitler are 41 de ani, este profesor și trăiește în teritoriile palestiniene!
    Hitler Abu Ahmad

Hitler Abu Ahmad crede că este singurul posesor al acestui prenume, care trăiește în teritoriile palestiniene, dar nu pare să fie deloc mândru de acest lucru, informează The Times of Israel.

Cum l-a căpătat? Simplu! La naşterea sa, cu sămânță de protest împotriva ocupaţiei israeliene, tatăl și-a dorit să-i aleagă cel mai respingător nume posibil, și s-a gândit că cel mai potrivit ar fi al celui mai mare criminal din istorie, care a acționat împotriva evreilor, ale cărui decizii au dus la uciderea a şase milioane de persoane nevinovate. 

"Tatăl meu mi-a dat acest prenume ca o provocare. Nu a fost un gest politic, el era un om simplu care a comis o greşeală. Voia ca numele meu să-i facă pe ocupatori să reflecteze", a declarat jurnaliștilor Hitler Abu Ahmad. 

"Nu există nici o legătură între numele meu şi ceea ce a făcut Adolf Hitler. Acţiunile lui mă îngrozesc. Sunt împotriva crimelor, violenţei şi încălcărilor drepturilor omului. Însă m-am obişnuit cu acest nume, face parte din personalitatea mea", a mai povestit profesorul de 41 de ani. 

Din cauza numelui său, autorităţile israeliene nu i-au permis lui Hitler Abu Ahmad să studieze şi să lucreze în afara Cisiordaniei.

Există o adevărată istorie a numelor pe care palestinienii le-au dat copiilor lor cel mai întâlnit fiind Yasser Arafat, liderul lor istoric. Alţii au ales nume precum Castro, Che Guevara, Chavez -- personalităţi din America de Sud care au susţinut cauza palestiniană. 

În Hebron, există, de asemenea, un bărbat denumit Carter Abu Isneyna, în semn de apreciere pentru fostul preşedinte american Jimmy Carter, care a încercat să convingă Israelul să pună capăt ocupaţiei şi a condus negocierile de pace de la Camp David între Israel şi Egipt. 

SHARE