Metoda 'Gravida". Cum i-a smuls o româncă Rolex-ul unui italian de pe mână și l-a ascuns în...

04 Iun 2018

Inventivi, hoții români au brevetat o nouă metodă prin care încearcă să-i deposedeze pe italieni de ceasurile valoroase, cu care se încumetă să se mândrească în public - ”Gravida”.

  • Metoda 'Gravida". Cum i-a smuls o româncă Rolex-ul unui italian de pe mână și l-a ascuns în...

Furtul a avut loc sîmbătă dimineaţă, în oraşul Lucca din Toscana. Românca, o femeie gravidă s-a apropiat de un bărbat de 85 de ani pe o stradă din centrul oraşului prefăcându-se că îi este rău și că își pierde echilibrul, părând că dă să cadă din picioare.

Când, extrem de curtenitor, bărbatul i-a sărit în ajutor, întinzându-i braţul, ca să o sprijine, femeia i-a smuls fulgerător ceasul Rolex de la mâna apoi a fugit spre o maşină parcată în apropiere, la volanul căreia o aştepta complicele său, scrie Il Tirreno.

Cei doi au vrut să scape, dar în scurt timp au fost opriţi de un echipaj de poliţie. Agenţii au descoperit că femeia şi complicel eie rau soț și soție, și, din păcate pentru imaginea noastră, din România. La o primă percheziţie, ceasul a fost însă de negăsit, astfel că hoţii au fost duşi la secţie.

Aici, o poliţistă a găsit Rolex-ul ascuns în zona intimă ale femeii, comportament ce ne face să credem că nu erau atât de români pe cât zice media italiană.

Între timp, vârstnicul jefuit a ajuns la spital, cu răni la braţ. Cei doi români sunt acum în arest, fiind acuzaţi de furt

SHARE