Micuţul fan al Sunderland, care a emoţionat lumea fotbalului, a încetat din viaţă - video

07 Iul 2017

Bradley Lowery, micuţul fan al echipei Sunderland care a emoţionat lumea fotbalului prin dăruirea sa, a încetat din viaţă, la vârsta de şase ani. Bradley suferea de neuroblastom şi a fost considerat în ultima perioadă mascota formaţiei.

  • Micuţul fan al Sunderland, care a emoţionat lumea fotbalului, a încetat din viaţă - video

"Băiatul meu curajos s-a dus la îngeri astăzi. Era micul nostru erou şi a luptat din răsputeri, dar era nevoie de el în altă parte”, au scris părinţii băieţelului pe reţelele de socializare. 

Sunderland a postat pe site-ul oficial un mesaj de condoleanţe după decesul lui Bradley, precizând că este alături de familia băieţelului. "Bradley i-a cucerit pe toţi cei de la club prin caracterul său, imensul curaj şi minunatul zâmbet, care putea lumina chiar şi cea mai întunecată cameră. Deşi s-a luptat mult cu neuroblastomul, a arătat curaj şi o tărie mai presus de vârsta sa fragedă. A fost cu adevărat o inspiraţie".

Şi FIFA a postat un mesaj pe Twitter, notând că "astăzi fotbalul şi-a pierdut unul dintre cei mai curajoşi fani".

Bradley Lowery a fost diagnosticat cu neuroblastom în 2013. Mama sa, Gemma Lowery, declara, în decembrie 2016, că niciuna din cele trei opţiuni care i-au fost prezentate nu îl va vindeca pe copil. 
S-au strâns aproximativ 700.000 de lire sterline pentru ca Bradley să fie tratat în SUA. Clubul Everton a donat 200.000 de lire sterline în septembrie, când Bradley a fost mascotă la un meci cu Sunderland.

Bradley Lowery and Jermain Defoe's friendship


 

SHARE