Naomi Osaka, pe Twitter: 'OK. E timpul ca eu să părăsesc această planetă. Ruşinea a atins un nivel critic'

14 Sep 2018

Naomi Osaka, sportiva japoneza care a câştigat ultimul Grand Slam al anului, cel de la US Open, performanță umbrită de scandalul generat de Serena Williams, a stârnit rumoare printr-un mesaj postat pe contul său de Twitter.

  • Naomi Osaka, pe Twitter: 'OK. E timpul ca eu să părăsesc această planetă. Ruşinea a atins un nivel critic'

Gustând din beneficiile gloriei cuvenite învingătorului, Naomi Osaka a fost invitată la "The Ellen DeGeneres Show", acolo unde a oferit un moment delicios prin naturalețea sa.

Întrebată de Ellen pentru ce vedetă americană a făcut prima pasiune, Naomi a răspuns că pentru actorul Michael B Jordan, cunoscut pentru rolurile din Black Panther, Fruitvale Station sau Fantastic 4.

Ellen DeGeneres şi-a făcut apoi un selfie alături de Osaka, pe care i l-a trimis celebrului actor, moment care a făcut-o pe tânăra japoneză, foarte timidă de felul ei, să se ruşineze.

DeGeneres a postat ulterior, pe reţelele de socializare, un videoclip de câteva minute din emisiune. Naomi Osaka a repostat, pe pagina personală de Twitter, acele imagini, însoţite de textul "OK. E timpul ca eu să părăsesc această planetă. Ruşinea a atins un nivel critic".

SHARE