Netta Barzilai a spart trofeul la cateva minute dupa ce l-a primit de la castigatorul Eurovision 2017. Salvador Sobral declarase anterior ca melodia Toy este oribila

13 Mai 2018

Netta Barziloi, resprezentanta Israelului la Eurovision, a primit ravnitul trofeu de la castigatorul editiei anterioare a concursului, Salvador Sobral. Portughezul declarase, intr-un interviu acordat miercuri cotidianului portughez, Publico, ca piesa “Toy” este oribila.

  • Netta Barzilai a spart trofeul la cateva minute dupa ce l-a primit de la castigatorul Eurovision 2017. Salvador Sobral declarase anterior ca melodia Toy este oribila

Cu toate acestea, Netta a raspuns intrebarii puse de ziaristi la conferinta de presa ulterioara premierii, “Cum este sa primesti trofeul de la Sobral”, ca “am simtit ca ma respecta si ii trimit toata dragostea mea”.

Insa, la cateva minute dupa ce Sobral i-a inmanat premiul, Barzilai, emotionata, a scapat din mana trofeul de sticla,  care s-a facut zob. Din fericire, insa, organizatorii aveau pregatit un alt trofeu identic, pe care l-a prezentat jurnalistilor prezenti la conferinta de presa, informeaza South China Morning Post.

“Nimeni nu petrece mai bine ca israelienii”, a spus Netta ziaristilor. “Va veti convinge anul viitor”.

SHARE