Noua față a Europei? De bucurie că s-au calificat la CM de fotbal, marocanii din Bruxelles au incendiat decorațiile de Crăciun și au spart magazine - video

12 Noi 2017

Câteva sute de tineri belgieni de origine marocanp au fost implicaţi în incidente la Bruxelles, la câteva minute după calificarea Marocului la Cupa Mondială din Rusia, a anunţat poliţia belgiană.

  • Noua față a Europei? De bucurie că s-au calificat la CM de fotbal, marocanii din Bruxelles au incendiat decorațiile de Crăciun și au spart magazine - video

Suporteri din comunitatea marocană din Bruxelles s-au adunat pe strada Stalingrad şi s-au îndreptat spre Bursă, unde au început să distrugă instalaţiile pentru târgul de Crăciun.

O maşină a fost incendiată în Place Fontainas, iar mai multe magazine din zonă au fost sparte.

Poliţia s-a mulțumit să intervină cu tunuri cu apă, neefectuând nicio arestare.

Evident, suporterii marocani contestă lipsa de empatie a polițiștilor belgieni, care nu înțeleg multiculturalismul societății, și spun că era dreptul lor să se bucure.

Hm, deci aceasta e noua față a Europei, nu?

Marocul s-a calificat la CM de fotbal, pentru prima dată după 20 de ani, după ce a învins Coasta de Fildeş, scor 2-0, prin golurile marcate de Dirar (25) şi Benatia (30).

Marocani, la Bruxelles, sarbatorind calificarea nationalei la CM din Rusia

SHARE