New York Post. Piloții a două aeronave raportează turnului de control o întâlnire cu un OZN - audio

29 Mar 2018

Piloții a două avioane comerciale, care survolau deșertul Arizona, au raportat că au observat două obiecte zburătoare neidentificate, potrivit unor discuții raportate de Administrația Federală a Aviației.    

  • New York Post. Piloții a două aeronave raportează turnului de control o întâlnire cu un OZN - audio

În înregistrarea audio, publicată de New York Post, pilotul unuia dintre avioane întreabă turnul de control dacă a înregistrat un avion care a trecut pe deasupra celui pe care îl pilota.

”A fostt un avion care a trecut, aproximativ acum 30 de seccunde, pe deasupra noastră?”, se aude pe înregistrarea obținută de jurnaliștii americani.

“Negativ!”, a venit răspunsul prompt de la turnul de control.

Copilotul spune că există posibilitatea să fi fost un OZN, dar această ipoteză a fost privită cu amuzament de către cei care au auzit-o.

Turnul de control a cerut confirmarea unor alți piloți care se deplasau cu o altă aeronavă în zonă.

“American 1905. Am o aeronavă în fața ta care a raportat că un obiect misterios a zburat pe deasupra ei. Raportează-mi dacă trece ceva pe lângă tine”.

Răspunsul a venit în scurt timp, pilotul celui de-al doilea avion confirmând prezența unui obiect neindentificat în zonă. “Aici 1905. Tocmai a trecut ceva pe lângă noi. Nu știu ce a fost, dar a trecut pe deasupra noastră”.

Deși discuția dintre piloți și turnul de control a fost făcută publică, oficialii Federal Aviation Administration s-au ferit să ofere verdicte. “Ne confruntăm des cu situații delicate. Puteau fi aeronave de orice tip”, s-a rezumat să comenteze purtătorul de cuvânt al instituției.

SHARE