Cum a devenit canibal Poetul Anului 2016 în Rusia

13 Noi 2017

Câştigătorul concursul "Poetul Anului" al Uniunii Scriitorilor Ruşi în 2016, un tânăr în vârstă de 22 de an a a recunoscut în fața anchetatorilor că a înjunghiat o femeie şi apoi i-a mâncat creierul. 

  • Cum a devenit canibal Poetul Anului 2016 în Rusia

O întâlnire romantică  din Valdai, oraş din nord-vestul Rusiei, a luat o turnură de macrabă, ca un scenariu de groază devenit realitate. Pe 8 martie, de Ziua Internaţională a Femeii, un tânăr rus - Dmitri Lucin, a fost invitat la o cină romantică de o femeie de 45 de ani.   

Potrivit anchetatorilor la un moment dat romantismul a degenerat într-un conflict între cei doi. Poetul şi-a lovit gazda de mai multe ori cu o sticlă de vin în cap, iar după ce aceasta a leşinat a înjunghiat-o de mai multe ori, provocându-i moartea.  

Dmitri Lucin i-a despicat apoi craniul cu un ciocan şi i-a mâncat bucată cu bucată creierul, asezonat cu sânge.   

Tânărul a fost arestat la scurt timp după tragedie şi şi-a recunoscut vinovăţia. El a declarat că şi-a întâlnit victima pe reţelele sociale.

După o evaluare psihiatrică, s-a constatat că era pe deplin conştient de acţiunile sale în momentul faptelor și așteaptă să fie trimis în instanță sub acuzarea de ucidere și profanare a corpului victimei. 

SHARE